Crosstraining

Vad är crosstraining?

Enkelt uttryck kan man säga att crosstraining betyder kombinationsträning.

Kondition, styrka, koordination, smidighet  och balans är är stora delar av ingredienserna.

Kommer att lägga in en  del "lekar" så vi kommer att ha lika roligt som det är hälsosamt att träna :-)

Den träning jag bedriver går ut på att alla ska kunna vara med i en och samma grupp. Tempot framåt är anpassat så att de som är otränade eller har en "dålig dag" ska kunna hänga med i promenadtakt samtidigt som de som är mer tränade ska kunna få utbyte av passet genom olika inslag av övningar.

Eftersom jag kör detta helt idéellt så kan dagar och tider variera en del, men jag ska försöka hålla sidan uppdaterad med förändringar av tiderna!

"Grundschemat" kommer att vara måndagar kl 18.30

Passet håller på i ca 1½ timme.

Jag startar bastun för de som vill byta om efter passet om det inte är fotbollsträning/match och lokalerna är upptagna.

Eftersom vi utnyttjar Järbo IF's lokaler så vill jag att ni som är med är medlemmar i Järbo IF.

Mer om detta kan ni läsa om under "föreningen" till vänster på sidan.

Uppdaterad: 10 MAJ 2017 19:56 Skribent: Agneta Larsson

Postadress: